Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ. - Ανακοίνωση για την υπόθεση εξαφάνισης 28χρονου στην Καρδίτσα: Διαψεύδεται παρέμβαση υπουργού

Σχετικά με δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται στην εξαφάνιση 28χρονου σε περιοχή της Καρδίτσας στις 7 Αυγούστου, η Αστυνομία έδωσε την δική της απάντηση. 

Το δημοσίευμα επικαλούνταν καταγγελία της δικηγόρο της οικογένειας του 28χρονου, η οποία υποστήριξε πως υπουργός της ΝΔ παρενέβη στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι δύο εργάτες αλλοδαπής καταγωγής που είχαν συλληφθεί 

Από την Γ.Ε.Δ. Θεσσαλίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Από την Ελληνική Αστυνομία ουδέποτε προσήχθη ή συνελήφθη ύποπτο άτομο, το οποίο να σχετίζεται με την συγκεκριμένη υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης για την υπόθεση, συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, για διοικητικούς λόγους, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα. Για τους εν λόγω αλλοδαπούς ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση για την υπόθεσή τους.

Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει επισταμένη έρευνα για την ανεύρεση του 28χρονου, ενώ παράλληλα διορίστηκε ειδικός πραγματογνώμονας, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσικό πλέον το Νόβγκοροντσκοε στην Α. Ουκρανία-Θα μπουν στο Κίεβο οι Ρώσοι ενώ οι Ουκρανοί θα είναι ακόμη στο Κούρσκ (Βίντεο)

Η Μόσχα χτυπά το Κίεβο και την Δύση αντιστρέφοντας το “ σχέδιο Κούρσκ” με προέλαση στην Ουκρανία για να αναγκάσει σε...