Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλκιδική: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του λουνα παρκ - Συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης του λουνα παρκ στη Χαλκιδική, αλλά και ο χειριστής του παιχνιδιού. Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση. 

Eλεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία, που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης. 

Η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκαν και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση. 

Ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με το Mega, υποστήριξε ότι είναι επαγγελματίας εδώ και 20 χρόνια και στα παιχνίδια γινόταν τακτικά συντήρηση όπως πρέπει και για αυτό τον λόγο δεν είχε ποτέ κάποιο ατύχημα στο παρελθόν. 

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του χειριστή 

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου χειριστή του παιχνιδιού του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα χάσει τη ζωή του 19χρονος. 

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ