Κοινωνία

Παραδόθηκε ο χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, από το οποίο έπεσε και τραυματίσθηκε θανάσιμα ένα 19χρονο αγόρι, εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Οι πραγματογνώμονες βρίσκονται στον χώρο του λούνα παρκ στο πλαίσιο της προανάκρισης και τα στοιχεία που θα συλλέξουν θα μπουν στην δικογραφία που θα πάει στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής από τον τραγικό θάνατο ενός 19χρονου σε λούνα παρκ με τους συγγενείς να αναζητούν ευθύνες. Ο άτυχος νεαρός παραθέριζε με τη μητέρα και τα δύο του αδέρφια στην Χαλκιδική και ανέβηκε σε παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει.

Η πλαστική καρέκλα στην οποία καθόταν ξεκόλλησε και ο 19χρονος έπεσε με φόρα από το παιχνίδι, όπως δήλωσε σοκαρισμένος ο αδερφός του, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη διπλανή θέση και είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Ο 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στον αυχένα και το κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη αμέσως και αναμένεται να απολογηθεί σε Εισαγγελέα, ενώ ο χειριστής του μηχανήματος -που φέρεται να είπε στα παιδιά «θα το πάω τέρμα»- έφυγε αμέσως από το σημείο και αναζητείτο από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο τελικά παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ Κιλκίς και μεταφέρεται στης Κασσάνδρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ