Κοινωνία

Χαλκιδική: «Είμαστε συγκλονισμένοι» - Από τι πέθανε ο 8χρονος μπροστά στους γονείς του

Θλίψη στην κοινωνία της Ιερισσού Χαλκιδικής προκάλεσε, το βράδυ του Σαββάτου (17/8), η είδηση του θανάτου ενός 8χρονου, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του.

Πρόκειται μάλιστα για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πρόκειται, μάλιστα, για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια. Σημειώνεται ότι το παιδί υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως εξαιτίας αυτού υπέστη οξεία περικαρδίτιδα.

Τι ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής για τον θάνατο του 8χρονου

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Στέλιος Βαλιάνος, το Σάββατο (17/8) δήλωσε πως «είμαστε συγκλονισμένοι» για τον θάνατο του 8χρονου.

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις του στην προαναφερθείσα τοπική ιστοσελίδα, ο Στέλιος Βαλιάνος τόνισε: «Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός, η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μας άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα, δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ