Κοινωνία

Πολεμικά όπλα βρέθηκαν στο σπίτι καλλιεργητή εννέα χασισοφυτειών στο Ρέθυμνο

Μια εβδομάδα μετά την επιχείρηση εξερεύνησης μέσω της οποίας εντοπίστηκαν εννέα φυτείες κάνναβης σε περιοχές του Ρεθύμνου και του Μυλοποτάμου, εξακριβώθηκε η ταυτότητα ενός από τους καλλιεργητές, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μάλιστα ναρκωτικά και πολεμικά όπλα.

Πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την αξιοποίηση των ευρημάτων στους τόπους των φυτειών και, το πρωί της Τετάρτης, οργανώθηκε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών που οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψή του και την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοικία του και σε χώρους που χρησιμοποιεί δυο πολεμικά όπλα με 29 φυσίγγια τα οποία παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου, 167 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και δυο γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της εξερεύνησης που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή, είχαν εντοπιστεί εννέα ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά 58 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι σχετίζονται με τις παράνομες φυτείες.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...