Κοινωνία

Επική είσοδος τραγουδιστή σε πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας - Δείτε το βίντεο

Χωρίς αμφιβολία ο Αύγουστος είναι ο μήνας των αδειών, των νησιών, αλλά και των πανηγυριών! Κάθε μέρος της Ελλάδας θα διοργανώσει το λιγότερο ένα μεγάλο πανηγύρι, με φαγητό, μουσική και χορό, προκειμένου να διασκεδάσουν ντόπιοι και επισκέπτες.

Ένα τέτοιο διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και στο Γεράκι Λακωνίας, ένα χωριό περίπου 1.000 κατοίκων, 39 χιλιόμετρα μακριά από τη Σπάρτη και σε υψόμετρο 300 μέτρων, από τον Αθλητικό Σύλλογο «Κάστρο Γερακίου». Το μεγάλο όνομα της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Νταβέλης, ο οποίος φρόντισε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του με… εντυπωσιακό τρόπο.

Ο τραγουδιστής, ουσιαστικά, είσεβαλε στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, ενώ οι διοργανωτές είχαν ανάψει πράσινα καπνογόνα και φωτορυθμικά, ώστε να υπάρχει ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική. Αφού το όχημα έκανε το γύρο του γηπέδου του δημοτικού σχολείου της περιοχής, για να τον δουν όλοι οι θεατές, στο τέλος τον… απόθεσε πάνω στη σκηνή, που τον περίμενε το συγκρότημά του.

@natasagolfinou ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!!!! #viral #klarinamono #panigiria #gerakilakonias #teamntavelis #summertour2024 @Νταβέλης Γιάννης @Ioanna Ntaveli @Δημητρης Νικιας ♬ πρωτότυπος ήχος - Natasa Golfinou

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ