Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο 38χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 58χρονο

Ο αυτόχειρας συνελήφθη πριν από δυο ημέρες για τη δολοφονία ενός 58χρονου έξω από οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη. Τον παρέσυρε με το όχημά του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ οι δύο τους φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 38χρονος κρεμάστηκε με το σεντόνι του στο κρατητήριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την φρούρηση των κρατητηρίων είχαν πραγματοποιήσει κανονικά τον έλεγχο των κελιών στην προβλεπόμενη ώρα πριν τον νυχτερινό ύπνο των κρατουμένων.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου, όπου είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν, σύμφωνα με το voria.gr.

Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε στον 58χρονο τον οποίο συνέθλιψε πάνω στον τοίχο, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

Ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τον συνέλαβε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ