Κοινωνία

Μεσσηνία: Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε οικογένεια και κατασπάραξε το σκυλάκι τους

«Το σκυλάκι μας θυσιάστηκε για να σωθεί το νεογέννητο βρέφος μας» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του μωρού που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει από τί τραγωδία γλίτωσε ολόκληρη η οικογένεια στη Μεσσηνία, που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από το ροτβάιλερ του γείτονα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γείτονάς τους και ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ ξέχασε να κλείσει την πόρτα της αυλής, με αποτέλεσμα το επικίνδυνο σκυλί να βγει έξω και να περάσει εντός του σπιτιού τους.

«Ήμουν με το μωρό στην κούνια που έχουμε στη βεράντα και δίπλα ήταν το σκυλάκι μας, ένα μαλτεζάκι, και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου το ροτβάιλερ να τρέχει  προς τα πάνω μας. Αρπάζω το μωρό και προλαβαίνω να μπω μέσα το τελευταίο δευτερόλεπτο», περιγράφει ο ίδιος στο newsit.gr, τονίζοντας ότι αν δεν ήταν το μαλτεζάκι εκεί να μπει μπροστά τους και να βγάλει το ροτβάιλερ πάνω του όλο το μένος, τότε θα κατασπάραζε κι αυτούς.

«Όταν πλέον είχε κατακρεουργήσει το σκυλάκι μας και το άφησε ξεψυχισμένο κάτω, τότε η πεθερά μου το πήρε αγκαλιά κι άρχισε να ορμάει και σε αυτήν, την είχε καβαλήσει στην κυριολεξία.

Η γυναίκα φοβισμένη έτρεξε να μπει μέσα στο σπίτι και πρόλαβε δυστυχώς και μπήκε και το ροτβάιλερ μέσα στο σαλόνι του σπιτιού. Φοβόταν μην της κάνει κακό και φώναζε για βοήθεια και εκείνη τη στιγμή πάει στο σαλόνι κι η γυναίκα μου για να σώσει τη μητέρα της, αρπάζει το μαλτεζάκι από τα χέρια της που το κρατούσε και όρμησε και σε αυτήν.

Τελευταία στιγμή μάνα και κόρη μπαίνουν στην τουαλέτα και κλειδώνουν για να σωθούν από τα δόντια του επικίνδυνου σκυλιού», αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, ακολούθησαν φωνές, ζητώντας βοήθεια και τότε το ροτβάιλερ έφυγε από μόνο του.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας του μωρού που γλίτωσε από τη λυσσασμένη επίθεση, «στη συνέχεια ήρθε στο σπίτι και ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ και με απάθεια μας είπε ότι έπρεπε εμείς να έχουμε την πόρτα της αυλής κλειστή για να μην έμπαινε  το σκυλί του μέσα και άνθρωπος από την οικογένεια τη δική του μας είπε ότι δεν έγινε και κάτι που μας σκότωσε το μαλτεζάκι, θα πάρετε άλλο».

Η οικογένεια που βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου συνέβη το αιματηρό επεισόδιο, ζητώντας την απομάκρυνση του ροτβάιλερ.

Ανησυχούν ακόμη και φοβούνται νέα επίθεση.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ