Κοινωνία

Αθήνα: Ταξιτζής "αρπάχτηκε" με τουρίστες γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας (Βίντεο)

Χθες βράδυ Τρίτης ένας άγριος καβγάς έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ ενός οδηγού ταξί και τριών τουριστών καθώς όπως υποστηρίζει ο οδηγός, αρνούνταν να του πληρώσουν την κούρσα.

Οι τουρίστες είχαν κλείσει μια συγκεκριμένη διαδρομή με τον οδηγό ταξί, ωστόσο σε κάποιο σημείο πάνω στη Βασιλίσσης Σοφίας ανέφεραν πως θέλουν να κατέβουν, ωστόσο, σύμφωνα με τον επαγγελματία οδηγό δεν του έδιναν τα χρήματά του. Οι ίδιοι ισχυρίζονταν πως δεν έπρεπε να πληρώσουν, για άγνωστο λόγο. 

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν, υπήρξε αρκετή ένταση με αλληλοσπρωξίματα, φωνές και την εμπλοκή αρκετών περαστικών που προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί. Ο οδηγός ταξί κρατούσε τις βαλίτσες τους για να μην τους αφήσει να φύγουν και οι τουρίστες προσπαθούσαν να τις πάρουν πίσω.

Εν τέλει, τα κατάφεραν, διέφυγαν αλλά στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία και τους σταμάτησε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...