Κοινωνία

Τέσσερις νεκροί από πνιγμό εντός λίγων ωρών σε θάλασσες της χώρας

Χθες Τρίτη τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας πνιγμού, όπως ενημερώνει το Λιμενικό.

Τις μεσημβρινές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ωρεών ότι ένας 75χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του Νέου Πύργου Εύβοιας.

Στον 75χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από αγροτικό ιατρό καθώς και από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, ο άνδρας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού.

Πνίγηκε 83χρονος στο Κιάτο


Το πρωί της Τρίτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κιάτου ότι ένας 83χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Λυκοποριάς Κορινθίας.

Ο 83χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Θάνατος λουόμενου στην Κάσο


Χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κάσου ότι ένας 89χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΕΜΠΟΡΕΙΟ¨ της Κάσου.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κάσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κάσου.

Πνίγηκε 69χρονη σε θάλασσα της Χαλκιδικής


Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (13/8), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Όρμου Παναγιάς ότι μια 69χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΚΑΡΥΔΙ¨ της Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Η 69χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...