Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρήνος στην κηδεία του 48χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή από τσίμπημα αράχνης (Βίντεο)

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το Σάββατο (10/8) στη Λιβαδειά το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κατάκολο τον τσίμπησε καφέ αράχνη και έχασε τη ζωή του. 

Απαρηγόρητη η μητέρα του δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε τον γιο της.

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό», δήλωσε στο Star συγγενής του άτυχου 48χρονου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. «Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο!» είπε συγγενής του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...
Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...