Κοινωνία

Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη που σκοτώθηκε σε φαράγγι στο Ηράκλειο

Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου Χριστόφορου Χρηστάκη, αξιωματικού ειδικών καθηκόντων στην Πυροσβεστική Ηρακλείου που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

Η κηδεία του 32χρονου τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σταυροφόρων στην οποία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, σύμφωνα με το cretalive.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, δέχονταν τα συλλυπητήρια πλήθους κόσμου και αξιωματικών της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για το τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, ντυμένη στα άσπρα.

Χτύπησε, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος διενέργησε την νεκροψία στη σορό του άτυχου πυροσβέστη ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Ο 32χρονος χτύπησε το κεφάλι του, έπεσε στο νερό και έχοντας πιθανότατα χάσει τις αισθήσεις του, πνίγηκε. Όπως αναφέρει στο creta24, ο κ. Παπαδομανωλάκης, το τραύμα στο κεφάλι αν και δεν ήταν σοβαρό, θα μπορούσε να προκαλέσει μια ελαφρά διάσειση.

Υπενθυμίζεται πως, o 32χρονος έχασε τη ζωή του την Τρίτη, ενώ βρισκόταν στο Κουρταλιώτικο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν. Η κοπέλα ενημέρωσε στις 7 περίπου το απόγευμα, όταν κατάφερε να βρει σήμα στο κινητό της και ενώ είχε φτάσει ήδη στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη, τις Aρχές.

Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ, δύο ομάδες της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο καθώς και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού με ορειβατικές γνώσεις που αναζητούσαν τον 32χρονο. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...