Κοινωνία

Νεκρός μέσα σε βάρκα βρέθηκε ηλικιωμένος στην Κρήτη

Συναγερμός σήμανε σήμερα Τετάρτη στις Aρχές της Κρήτης εξαιτίας ενός άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε βάρκα στις Τρεις Εκκλησιές του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με το cretapost, πολίτες παρατήρησαν μια βάρκα η οποία χτυπούσε πάνω σε βράχια και μόλις πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει, εντόπισαν μέσα σε αυτή έναν ηλικιωμένο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του λιμενικού σώματος, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και γιατρός.

Ο γιατρός διαπίστωσε πως ο ηλικιωμένος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ η πρώτη αυτοψία έδειξε πως ο θάνατός του πιθανότατα προήλθε από παθολογικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής η οποία και θα ρίξει περαιτέρω «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το Creta24, πρόκειται για συνταξιούχο γιατρό – χειρουργό που εργαζόταν για πολλά χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...