Κοινωνία

Θύμα απάτης στο Ηράκλειο περίμενε επιστροφή φόρου αλλά έχασε πάνω από 11.000 ευρώ

Όλα όσα είπε σε 49χρονη γυναίκα άγνωστος που τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού της σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας λέγοντας πως είναι υπάλληλος του ΕΦΚΑ και πείθοντας την ότι ο πατέρας της δικαιούται επιστροφή φόρου, έδειχναν πως επρόκειτο για απάτη.

Όμως, εκείνη δεν το κατάλαβε και πείστηκε ότι έπρεπε να καταθέσει ένα μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο δήθεν θα επιστρεφόταν μαζί με το ποσό που δικαιούτο ο πατέρας της από τον ΕΦΚΑ, όταν ο «υπάλληλος» θα ολοκλήρωνε την... εκκαθάριση! Έτσι, του έδωσε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της, αλλά περίμενε μάταια να δει χρήματα.

Όπως διαπίστωσε αργότερα με τρόμο, ο απατεώνας είχε μεταφέρει από τον λογαριασμό της συνολικά 11.300 ευρώ σε τρεις άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς, που πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου ερευνούν για να εξακριβώσουν ποιοι είναι οι δικαιούχοι, ώστε να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...