Κοινωνία

Σοκ στην Ηλεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 44χρονος - Πριν ένα μήνα είχε γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

Άλλο ένα τραγικό τροχαίο έλαβε χώρα στην Ηλεία με θύμα έναν 44χρονο.

O άτυχος άνδρας, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν έχασε τον έλεγχο -κάτω από αδιευκρίνιστες ως ώρας συνθήκες- της μηχανής που οδηγούσε, και προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, στον επαρχιακό δρόμο Γαστούνης- Βαρθολομιού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τον άτυχο άνδρα να εκτοξεύεται αρκετά μέτρα μακριά και να χτυπά σοβαρά σε όλο του το σώμα, με τα τραύματα στο κεφάλι του να ήταν εκείνα που του στοίχησαν τη ζωή του.

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ προχώρησαν και στη διασωλήνωσή σου.

Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε και κατέληξε, σκορπίζοντας απεριόριστη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Πριν από έναν μήνα μάλιστα η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε αυτή η τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο 44χρονο διενεργεί το Α.Τ. Πηνειού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...