Κοινωνία

Σοκ στην Πάτρα- Ζευγάρι έφυγε από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Τεράστιο το πένθος για οικογένεια στην Πάτρα, καθώς έφυγε από τη ζωή ζευγάρι με διαφορά λίγων ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», αρχικά «έσβησε» η 65χρονη Μαρία Αντωνοπούλου και ακολούθως ο σύζυγός της, ο 69χρονος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Η Μαρία Αντωνοπούλου απεβίωσε αιφνιδίως την Πέμπτη. Κατά πληροφορίες, βρισκόταν στο σπίτι της οπότε και ένιωσε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε. Το βράδυ της ίδιας ημέρας «έφυγε» και ο άνδρας της, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας» και δεν ήξερε τίποτα για τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του. Τραγική ειρωνεία: η 65χρονη διεκομίσθη στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου βρισκόταν ο άνδρας της.

Τα αδέλφια, οι συγγενείς και όλοι όσοι γνώριζαν το ζεύγος Αντωνόπουλου είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας. Η κηδεία του ζευγαριού θα τελεστεί το Σάββατο στις 12μ. από τον ιερό ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Β’ Κοιμητήριο Πατρών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Πρόθυρα παγκόσμιου πολέμου-ISW: Ο Πούτιν σπρώχνει τον Χαμενεί να κτυπήσει με πάταγο το Ισραήλ που έκανε "αεροπορική επιδρομή" στην Τεχεράνη

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ κατηγόρησε το Ισραήλ ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή στην Τεχεράνη-Οι Ιρανοί στον ΟΗΕ ανέφεραν...