Κοινωνία

Ξεκινάει τo 44ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Για ακόμα μια φορά από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 44oυ River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν δεν έχετε ζήσει αυτή την μαγευτική εμπειρία, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε φέτος.

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρες και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες, για τους οποίους το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες, είτε έρθετε στο χώρο με την καλύτερη παρέα, είτε σόλο. Άλλωστε σε αυτή την γιορτή, όλοι και όλες θα γίνουν ένα.

Τρεις μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο. Το River Party όμως δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Το line-up φέτος είναι με διαφορά το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ:

Melisses, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας Feat Ιουλία Καραπατάκη, Μαρίνα Σάττι, Πάνος Μουζουράκης, Πάνος Βλάχος, Toquel, Going Through, Taf Lathos, DJ Xenia Ghali, DJ Georgeo Tsilipakos και πολλοί άλλοι.

Παρουσιάζει ο Babis Batmanidis.

Η πιο ανέμελη κατασκηνωτική εμπειρίας στην Ελλάδα έρχεται στο 44ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις είναι μία σκηνή, το κέφι σου και το μαγιό σου.

Δείτε εδώ το μουσικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάθε ημέρας

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...