Κοινωνία

Σοκ στην Αυστραλία: Σέρφερ δέχτηκε επίθεση από καρχαρία- Του έκοψε το πόδι (Βίντεο)

Συγκλονίζει βίντεο που δείχνει την τρομακτική στιγμή όπου σέρφερ από την Αυστραλία δέχθηκε επίθεση από μεγάλο λευκό καρχαρία που μάλιστα του έκοψε το πόδι.

Στα πλάνα φαίνεται ο Κάι ΜακΚένζι να δίνει μάχη για να ξεφύγει από τον καρχαρία, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να παραμείνει πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η απίστευτη επίθεση σημειώθηκε στην παραλία North Shore, στο Port Macquarie στις 11 το πρωί της 23ης Ιουλίου. Ο καρχαρίας δάγκωσε τόσο άγρια τον επαγγελματία σέρφερ που του έκοψε το πόδι και αργότερα αυτό ξεβράστηκε στην ακτή.

Παρά το γεγονός ότι έχασε ένα πόδι, ο Κάι κατάφερε να επιστρέψει στην ακτή, όπου ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας χρησιμοποίησε το λουρί του σκύλου του για να του δέσει την πληγή.

Ο δεινός σέρφερ μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε σε ανάρτηση στο Instagram όπου σημείωσε ότι ο καρχαρίας που του επιτέθηκε ήταν ο μεγαλύτερος καρχαρίας που έχει δει ποτέ. Ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν και όσους έκαναν δωρεά στη σελίδα GoFundMe.

Στη συνέχεια μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία είναι περιτριγυρισμένος από κοντινά του πρόσωπα στην οποία αστειεύτηκε για το πόδι του που λείπει.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα The Daily Telegraph, μετά την επίθεση κόσμος που ήταν στην παραλία κάλυψε το ακρωτηριασμένο πόδι του Κάι με πάγο και στο σημείο κλήθηκε παραϊατρικό προσωπικό. Ο σέρφερ και το ακρωτηριασμένο του πόδι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και έπειτα ο σέρφερ διακομίστηκε σε εξειδικευμένο κέντρο τραυμάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...