Κοινωνία

Συνέλαβαν 40χρονη για εκβιασμό- Πως κατάφερε να αποσπάσει το ποσό τω 80.000 ευρώ από φίλη της

Συνελήφθη μία 40χρονη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival, προηγήθηκε καταγγελία μίας 39χρονης, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα που τελικά συνελήφθη την εκβίαζε από τις αρχές του 2018 και της απέσπασε τμηματικά ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ.

Θεσσαλονίκη: Ο εκβιασμός ξεκίνησε από ένα ψεύτικο προφίλ στα social media


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στα social media, προκειμένου να συνομιλήσουν μ' έναν άνδρα. Στη συνέχεια, η 40χρονη υποστήριξε ψευδώς ότι το συγκεκριμένο άτομο κι ο αδελφός του κατάλαβαν ότι το προφίλ δεν είναι αληθινό και θα ξεκινούσαν νομικές διαδικασίες κατά της 39χρονης, αν δεν τους έδινε κάποια χρηματικά ποσά που θα ζητούσαν.

Μάλιστα, η 40χρονη τρομοκρατούσε τη φίλη της, υποστηρίζοντας ότι οι δύο άνδρες της παρακολουθούν, προκειμένου να καταβάλει τα χρήματα μέσα σε καθεστώς φόβου.

Το βράδυ της Τρίτης οι Αρχές συνέλαβαν την 40χρονη σε περιοχή των Σερρών, όταν εμφανίσθηκε για να παραλάβει από την 39χρονη το ποσό των 300 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...