Κοινωνία

Ρόδος: Συνέλαβαν ιδιοκτήτη beach bar- Εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς στη διάρκεια ελέγχου ηχορύπανσης

Σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 και ώρα 01:10, επιχειρηματίας, γνωστός για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στα καταστήματα - beach bar -  που διατηρεί στη Ρόδο, προκάλεσε περιστατικό χυδαίας αντιμετώπισης των Αρχών.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου ηχορύπανσης από την αστυνομία, ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε έναν αστυνομικό.

Όταν οι αστυνομικοί αντέδρασαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει με μία βέσπα, αλλά τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρανομίες και παρατυπίες σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις του, ενώ είχε συγκρουστεί έντονα και με την δημοτική Αρχή, λόγω της επιβολής λουκέτου σε κατάστημά του, εξαιτίας αυθαιρέτων κατασκευών που είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση της νομιμότητας στις παραλίες της Ρόδου.   

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...