Κοινωνία

Σκιάθος: Μια πιθανή τραγωδία είναι κοντά - Οι τουρίστες συνεχίζουν να κάθονται πίσω από τα αεροπλάνα ενώ η τουρμπίνα παίρνει μπρος (βίντεο)

Δεν έχει τέλος η κακή συνήθεια για τους τουρίστες στη Σκιάθο, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των Αρχών. Οι επισκέπτες του νησιού εξακολουθούν να καταγράφουν σε απόσταση αναπνοής τα αεροπλάνα που απογειώνονται και προσγειώνονται από το αεροδρόμιο που βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία της περιοχής.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τουρίστες στέκονται ακριβώς πίσω από την ουρά αεροπλάνου, στην άκρη του διαδρόμου του αεροδρομίου την ώρα της απογείωσής του, με αποτέλεσμα να δουν, να νιώσουν, να βιώσουν τη δύναμη της ώθησης από την τουρμπίνα.

Μόλις το αεροπλάνο βάζει μπροστά τις μηχανές για να ξεκινήσει την απογείωση, ο αέρας που βγαίνει από τις τουρμπίνες παρασέρνει ορισμένους ενώ άλλοι εκτινάσσονται στην απέναντι πλευρά. Πρόκειται για κάτι πραγματικά επικίνδυνο, το οποίο έχουν απαγορεύσει οι αρχές αλλά οι τουρίστες συνεχίζουν να κάνουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...