Κοινωνία

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Συνελήφθη τουρίστας - Σε κρίσιμη κατάσταση 61χρονος οδηγός

Στη σύλληψη του τουρίστα που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σάββατο 20 Ιουλίου στα Χανιά προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για νεαρό άνδρα, ηλικίας 29 ετών, με καταγωγή από την Ιρλανδία που φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να επιχείρησε στροφή για μπει σε πάρκινγκ ξενοδοχείου δίχως ωστόσο να αντιληφθεί ότι στο αντίθετο ρεύμα κινούνταν η μοιραία μηχανή σύμφωνα με το neakriti.gr. Το δυστύχημα σημειώθηκε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Μάλεμε.

Από το τροχαίο βρήκε ακαριαίο θάνατο μία γυναίκα ηλικίας 61 ετών βουλγαρικής καταγωγής ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Ο 63χρονος από τη Βουλγαρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του οχήματος, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...