Κοινωνία

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πότε εκπνέει η προθεσμία για προσλήψεις νέων επιστημόνων

Προθεσμία ως την 1η Αυγούστου 2024 έχουν όσοι θέλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για την πρόσληψή τους σε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ και αφορούν 34 άτομα.

Η σύμβαση εργασίας είναι ιδιωτικού δικαίου κι έχει διάρκεια δυο ετών. Όμως, μετά τη λήξη της σύμβασης, βάσει του άρθρου 36 του Ν. 2324/1995, η σύμβαση μπορεί να μετατραπεί σε αορίστου χρόνου. Οι θέσεις εργασίας αφορούν νομικούς, οικονομολόγους, ελεγκτές, ειδικούς στην πληροφορική.

Οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας αφορούν κατά περίπτωση άτομα με αυξημένα προσόντα: π.χ. μεταπτυχιακές σπουδές, διδακτορικές διατριβές, άριστη γνώση ξένων γλωσσών κ.ά. ή αναλόγως έχουν σημαντική εργασιακή εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και τα σχετικά δικαιολογητικά έχουν ξεκινήσει και μπορούν να υποβληθούν έως και την Πέμπτη 1/8/2024 και ώρα 23:59 μ.μ.

Για τη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης δύνανται να συμβουλεύονται τον Οδηγό Μητρώου και Αίτησης (διαθέσιμος στη σελίδα της ψηφιακής αίτησης), την οικεία Προκήρυξη 1/2024, καθώς και τα αναφερόμενα σ’ αυτήν Παραρτήματα.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής πλατφόρμας στον ιστότοπο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:

 

https://proslipsis.hcmc.gr και https://epkeservices.hcmc.grΠληροφορίες επίσης παρέχονται για την προκήρυξη και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hcmc.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...