Κοινωνία

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 61χρονο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για το φριχτό τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένας 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας αλλά και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Και οι δύο τελούν υπό κατάσταση σοκ ωστόσο αναμένεται σήμερα το πρωί να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Θρήνος για τον 61χρονο συνταξιούχο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος επικρατεί στους κόλπους της αστυνομίας για τον θάνατο του 61χρονου Γιάννη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 61χρονος Γιάννης χθες νωρίς το απόγευμα την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του νιώθει έντονη αδιαθεσία και σταματάει στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου.

Το περιστατικό αντιλαμβάνεται ένα διερχόμενο αγροτικό που σταματάει στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό.

Τότε όμως, ένας οδηγός νταλίκας – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, πέφτει πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρασέρνει μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο 61χρονος βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένος κάτω από τη νταλίκα ενώ στο σημείο σπεύδει δύναμη της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον άτυχο άνδρα ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νεκρός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...