Κοινωνία

Εμφραγμα στη μέση του δρόμου για γνωστό ηθοποιό του «Σασμού»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ηθοποιός ενώ οδηγούσε, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει μια ανάσα, έπαθε έμφραγμα, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ωστόσο, ένας περαστικός, που τον αναγνώρισε, κάλεσε τις Αρχές. Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχτηκε την απαραίτητη περίθαλψη και φροντίδα από το ιατρικό προσωπικό. Ο ηθοποιός αντιμετώπισε το πρόβλημα και πλέον αναρρώνει.

Να θυμίσουμε ότι υποδύθηκε τον Βασίλη Σταματάκη, σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη. Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, το 1974. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στην Αθήνα και στη Βοστώνη. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.Έχει εργαστεί στον Όμιλο Καράτζη, ως υπεύθυνος για τις αγορές των ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλίας, Ισπανίας και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίτα Καράτζη, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αλεξία

Πατέρας του είναι ο Γεώργιος Κεφαλογιάννης, Πολιτικός Επιστήμονας, στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας και μητέρα του η Brigitte Grossman, διπλωμάτης του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι δρόμοι του με την υποκριτική συναντήθηκαν όταν όπως είχε πει παλιότερα:

«Μένω στην Κρήτη. Εκεί είναι η οικογένειά μου, η Μαρία μου, τα κοπέλια μου. Ο καρδιακός μου φίλος, Δημήτρης Λάλος με κάλεσε να έρθω, να παίξω τον πατέρα του στο σίριαλ. Με τον Δημήτρη είμαστε χρόνια φίλοι. Πάνω από 25 χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο και στο σινεμά όταν ήμασταν νέοι. Σε κάποιο διάστημα από τώρα θα δούμε πάλι τον Βασίλη Σταματάκη και θα ξετυλιχτεί η ιστορία του Σασμού, με τη λογική γιατί έκανε το φονικό στο οποίο είχε λόγο. Ο Βασίλης ο Σταματάκης και η βεντέτα είναι το παρελθόν, το παλιό, το κακό, το σκοτάδι. Η ουσία είναι το σήμερα, η ουσία είναι η εξέλιξη. Η ουσία είναι ο σασμός» είπε ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...