Κοινωνία

Ηλεία: Θρίλερ με τη σορό άντρα που βρέθηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, χθες το βράδυ, ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος, «μπούκαρε» σε σπίτι γείτονά του, του έκοψε το ρεύμα και τον περίμενε να επιστρέψει από τη δουλειά του. Τότε, φέρεται να του επιτέθηκε, ψεκάζοντάς τον - πιθανόν - με σπρέι πιπεριού.

Ο γείτονας και ιδιοκτήτης του σπιτιού, ειδοποίησε τις Αρχές, και σήμερα το πρωί υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Γερμανού γείτονά του, με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου να πηγαίνουν στην Ξυλοκέρα σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως του χτύπησαν την εξώπορτα, ωστόσο ο 71χρονος Γερμανός δεν ανταποκρίθηκε.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη της ΕΛΑΣ συνειδητοποίησαν πως υπάρχει έντονη οσμή από υγραέριο και απομακρύνθηκαν από το σημείο, φοβούμενοι κάποια έκρηξη, κάτι που τελικά έγινε, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που η σκεπή της μονοκατοικίας εκτινάχθηκε τουλάχιστον τρία μέτρα μακριά, με τους Αστυνομικούς να παρασύρονται από το ωστικό κύμα.


Το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες με τους άνδρες της πυροσβεστικής που έφθασαν επί τόπου να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά και στα γειτονικά σπίτια…



Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, οι Πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα, καθώς σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο ιδιοκτήτης της οικίας.

Όπως προκύπτει ο 71χρονος άνδρας, είχε αγοράσει τα τελευταίο χρόνια αυτό το σπίτι και ζούσε εκεί. Όλα τα σενάρια είναι, πλέον, ανοικτά, με πιο πιθανό αυτό της αυτοχειρίας. Δηλαδή, ο άντρας να αποφάσισε να δώσει τέλος στην ίδια του τη ζωή για να αποφύφει τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...