Κοινωνία

Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη έκανε κλοπές αξίας12.000 ευρώ

Ζευγάρι ληστών διέρρηξε εμπορικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη χθες Κυριακή κλέβοντας ρούχα, αρώματα και ό,τι άλλο ήθελαν με την αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται σε 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δράστες είναι ένας 34χρονος και μια 34χρονη από την Αλβανία που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για κλοπή αρωμάτων από αρωματοπωλείο του εμπορικού καταστήματος.

Όταν όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του άνδρα στον χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου, διαπίστωσαν πως τα δύο άτομα είχαν ξαφρίσει τα καταστήματα. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρώματαενδύματακαλλυντικά και αθλητικά είδη, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο από καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου.

Επίσης, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.205 ευρώ, καθώς επίσης και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων και διαφυγής.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...