Κοινωνία

Γυναικοκτονία Αμφιλοχία: Σήμερα θα γίνει η κηδεία της 36χρονης Αρετής

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει σήμερα Δευτέρα την 36χρονη Αρετή, η δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η Αρετή μια νέα γυναίκα γεμάτη όνειρα και ελπίδες για το μέλλον, είδε τη ζωή της να σβήνει πρόωρα, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά φίλους και συγγενείς. Η κηδεία της σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr θα τελεστεί στις 17:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία.

Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για ενίσχυση στο Χαμόγελο του Παιδιού, σε ειδικό κουμπαρά που θα βρίσκεται στην εκκλησία.

Πώς έγινε η γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία -Είχε κάνει κόλαση την ζωή της 36χρονης


Όπως είπαν γείτονες, σύμφωνα με το e-maistros.gr, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο 43χρονος, που είχε μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα περίμενε την 36χρονη κάτω από το σπίτι της και ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Φώναζε και απειλούσε, ενώ διαμήνυσε στην εν διαστάσει σύζυγό του, ότι αν δεν πήγαινε αμέσως στο σπίτι θα σκότωνε την κόρη τους.

«Έλα, αλλιώς θα την σκοτώσω», έλεγε. Το παιδί, έντρομο, έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσα και εκείνη κατάφερε να βγάλει το παιδί από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη. Εκείνος συνέχιζε σε ντελίριο απειλών, ώσπου η εν διαστάσει σύζυγός του επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι.

Τότε, ο 43χρονος που δεν μπορούσε να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έριξε και δεύτερη φορά αποτελειώνοντας τη γυναίκα και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο δράστης έπινε και κυκλοφορούσε μεθυσμένος ενώ συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) της λέει ''μαμά πού είσαι;''. ''Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100'' του λέει, ''με σκοτώνει ο πατέρας''».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...