Κοινωνία

Εξάχρονος τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο στη Χαλκιδική

Στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκιδικής, νοσηλεύεται 6χρονο αγόρι από την Σερβία, καθώς τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε θαλάσσιο πάρκο στην παραλία Τρανή Αμμούδα στον Άγιο Νικόλαο, στη Σιθωνία.

Σύμφωνα με το λιμενικό, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο ανήλικος τραυματίστηκε  στο κεφάλι εντός της θάλασσας.

Ο 6χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια, για προληπτικούς λόγους, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.

Η ανακοίνωση του λιμενικού

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Όρμου Παναγιάς ότι ένα 6χρονο αγόρι (υπήκοος Σερβίας) τραυματίστηκε στο κεφάλι εντός της θάλασσας, ενώ βρισκόταν σε θαλάσσιο πάρκο στην παραλία ¨ΤΡΑΝΗ ΑΜΜΟΥΔΑ¨ του Αγίου Νικολάου Σιθωνίας.

Ο 6χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια, για προληπτικούς λόγους, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...