Κοινωνία

Επανατοποθετήθηκε η εξέδρα στο Μπάλο μετά τις εικόνες ντροπής

Η εξέδρα τελικά επανατοποθετήθηκε, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, λέγοντας ότι η «κατάσταση είναι καλύτερη».

Ο δήμαρχος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι κακώς έγινε η απόσυρση της πλωτής εξέδρας στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή ωστόσο, όπως υποστήριξε «από σήμερα οι επισκέπτες θα αποβιβάζονται κανονικά χωρίς να χρειάζεται να περπατούν μέσα στο νερό».

Όπως παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Κισάμου «η εξέδρα είχε αποσυρθεί λανθασμένα, αλλά τώρα έχει επανατοποθετηθεί».

Σχολιάζοντας τις εικόνες που έγιναν viral με τους τουρίστες να αποβιβάζονται με τα πράγματά τους μέσα στο νερό προκειμένου να βγουν στην παραλία είπε ότι οι εικόνες δεν είναι αντιπροσωπευτικές του τόπου.

«Δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά και της γενικής εμπειρίας των επισκεπτών» τόνισε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι «ο Μπάλος είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας και πρέπει να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους», σημείωσε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αρμοδιότητας, ο κ. Μυλωνάκης είπε: «Η διαχείριση και επίβλεψη της εξέδρας θα πρέπει να παραχωρηθεί είτε στον Δήμο είτε στους ιδιοκτήτες των πλοίων που κάνουν τις κρουαζιέρες». Σημείωσε μάλιστα ότι προκειμένου να επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα «οι ιδιοκτήτες των πλοίων ανέλαβαν την οικονομική ευθύνη για την πλωτή εξέδρα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...