Κοινωνία

Διεθνώς ρεζίλι ξανά η Ελλάδα: Πρωτοσέλιδο στην Daily Mail οι αδιανόητες εικόνες με τους τουρίστες στον Μπάλο

Διεθνώς ρεζίλι έγινε για ακόμη μια φορά η χώρα μας καθώς έχουν κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και όχι μόνο οι εικόνες ντροπής από την παραλία του Μπάλου στα Χανιά, όπου οι τουρίστες αποβιβάζονται από το καράβι στην μέση της θάλασσας και χρειάζεται να περπατούν με το νερό μέχρι το λαιμό ώστε να φτάσουν στην ακτή.

Μάλιστα η βρετανική Daily Mail έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «A Greek Tragedy» που σημαίνει «Μια Ελληνική τραγωδία»!

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Η εφημερίδα αναφέρει, μεταξύ άλλων πως η ειδυλλιακή βόλτα με το πλοίο μετατρέπεται σε χάος όταν οι παραθεριστές αναγκάζονται να αποβιβαστούν και να περπατήσουν στο νερό με τις αποσκευές τους. Παράλληλα, τονίζεται πως αξιωματούχοι απαγορεύουν τη χρήση πλωτής πλατφόρμας αλλά μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν συμφώνησαν να εγκαταστήσουν μια πλατφόρμα την επόμενη εβδομάδα.

«Η πλατφόρμα θα βοηθούσε τους επιβάτες να αποβιβαστούν πιο απλά, αντ’ ‘αυτού, τουρίστες όλων των ηλικιών αναγκάζονται να κολυμπήσουν για να κατέβουν από το πλοίο και να φτάσουν στη στεριά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι αναγκάζονται να παραμείνουν στο πλοίο καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ακτή», γράφει η Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο λόγος για τον οποίο οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβαστούν από το πλοίο παραμένει άγνωστος», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Στο μεταξύ, οι πρωτοφανείς φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τους χρήστες του twitter/x οι οποίοι αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...