Κοινωνία

47χρονος έκανε "ντελίβερι" χασίς με ποδήλατο σε παραλία της Θεσσαλονίκης

47χρονος, κάτοικος Κάτω Περαίας Θεσσαλονίκης, έκανε διακίνηση χασίς στην παραλία με το ποδήλατο.

Ο δράστης, δρούσε ανενόχλητος τα τελευταία χρόνια, διακινώντας ναρκωτικά είτε με ραντεβού στο σπίτι του είτε με επιτόπια παράδοση στον χώρο που όριζαν οι πελάτες του.

Η δράση του έφτανε μέχρι και την Αγία Τριάδα, όπου μετέφερε τα ναρκωτικά με ποδήλατο, παραδίδοντάς τα σε σπίτια ή σε προκαθορισμένα σημεία στην παραλία.

Έπειτα από συγκέντρωση πληροφοριών και παρακολούθησή του, η Α΄ ΟΠΚΕ επενέβη και συνέλαβε τον 47χρονο επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια παράδοσης ναρκωτικών σε δυο κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 1.287,08 γραμμάρια κάνναβης, τρία τσιγάρα εμπλουτισμένα με κάνναβη, ποσότητα μεθαδόνης και ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 11.260 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών, καθώς και ένα ποδήλατο και μία μοτοσικλέτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...