Κοινωνία

Σκοτώθηκε 26χρονος οδηγός στα Χανιά- Η μηχανή του κατέληξε σε μαντρότοιχο στα Κουνουπιδιανά

Μια τραγωδία έλαβε χώρα στα Χανιά σήμερα ξημερώματα Παρασκευής, καθώς 26χρονος οδηγός κατέληξε μετά από τροχαίο στα Κουνουπιδιανά με τη μηχανή του.

Το τροχαίο στα Κουνουπιδιανά στα Χανιά, σημειώθηκε τα ξημερώματα και ο άτυχος οδηγός, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε μαντρότοιχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο νεαρός σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προκλήθηκε το τροχαίο. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τόσο την αστυνομία, όσο και το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Για ακόμα μια χρονιά, η Κρήτη και τα Χανιά, βλέπουν τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς. Οι κακοτεχνίες σε δρόμους, σε συνδυασμό με τα λάθη οδηγών σε ορισμένες περιπτώσεις, οδηγούν σε τραγωδίες. Τα όποια μετά με αυστηροποιήσεις ποινών και οι εκκλήσεις για προσεκτική οδήγηση, δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...