Κοινωνία

Χαλκίδα: «Της έσπασε τη γνάθο»- Τι αποκαλύπτει η μητέρα της 19χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύντροφο της

«Φοβόμαστε για τη ζωή του παιδιού μας, κινδυνεύει. Το μόνο που θέλουμε είναι να τιμωρηθεί για τις πράξεις του και να συλληφθεί ο δράστης, να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, γιατί μέχρι και σήμερα είναι ελεύθερος, αυτό θέλει και η κόρη μας, να είναι ασφαλής», αποκαλύπτει στο newsit.gr η οικογένεια της 19χρονης από τη Χαλκίδα που κακοποιήθηκε από τον 23χρονο σύντροφο της.

Η 19χρονη κοπέλα πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του νεαρού στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να φέρει βαρύτατες κακώσεις σε όλο της το σώμα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Σοκαρισμένη η οικογένεια από το τραγικό γεγονός που συνέβη στην κόρη τους δηλώνει στο newsit.gr: «Εξαιτίας της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχτηκε το παιδί νοσηλεύεται για δεύτερη φορά, σε άθλια σωματική και ψυχική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της κόρης μας, παρακολουθούσε το σπίτι μας και της έστελνε μηνύματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη κοπέλα είχε ζητήσει από τον σύντροφο της να χωρίσουν και αυτός από ότι φαίνεται, δεν ήταν σύμφωνος με την απόφαση αυτή. Το βράδυ του Σαββάτου, η 19χρονη διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκίδας με την παρέα της και ταυτόχρονα στο ίδιο μαγαζί παρευρισκόταν με άλλη παρέα ο 23χρονος.

Κάποια στιγμή προς το ξημέρωμα, όταν η κοπέλα κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ, εκείνος την ακολούθησε και άρχισε να την σπρώχνει με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Την έβριζε και την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες της που είχε στο κινητό του. Εκείνη τη στιγμή επενέβη ένας φίλος της 19χρονης που μαζί με άλλες δύο φίλες της τη μετέφεραν στο σπίτι της.

«Τώρα θα σε σκοτώσω»

Στη συνέχεια η κοπέλα όταν έφτασε στο διαμέρισμα της είδε παραβιασμένη την πόρτα και μπήκε διστακτικά. Ο 23χρονος ήταν ήδη μέσα και εκεί ξεκίνησε μια κόλαση για την άτυχη 19χρονη. Αρχικά της πέταξε το κινητό τηλέφωνο, την ακινητοποίησε και της έκλεισε το στόμα.

Την κλωτσούσε, την χτυπούσε  με γροθιές και σφαλιάρες, το κορίτσι έφτυνε αίμα, ενώ της προκάλεσε και κάταγμα στη γνάθο. Κάποια στιγμή ο 23χρονος έβγαλε μαχαίρι και της φώναξε «τώρα θα σε σκοτώσω».

Η 19χρονη κατάφερε να διαφύγει γιατί ο 23χρονος είχε ξεχάσει την πόρτα μισάνοιχτη. Άρχισε να τρέχει προς την έξοδο, φωνάζοντας βοήθεια και μια γειτόνισσα και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε και η αδερφή της 19χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  Χαλκίδας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό. Ο 23χρονος όταν άκουσε για αστυνομία τράπηκε σε φυγή.

Ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο ο 23χρονος συνέχιζε να στέλνει μηνύματα στο κορίτσι και απαιτούσε από αυτήν με μία άκρως χειριστική συμπεριφορά να του απαντήσει. Την ημέρα που πήρε εξιτήριο η 19χρονη, αυτός την παρακολουθούσε και είδε ότι θα πήγαινε στο σπίτι της μητέρας της. Πριν δύο μέρες σύμφωνα με τη μητέρα της 19χρονης, ο 23χρονος βρισκόταν έξω από το σπίτι τους πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και παρακολουθούσε τις κινήσεις της οικογένειας.

Δικηγόρος 19χρονης: «Ελπίζουμε να συλληφθεί»

Η δικηγόρος της 19χρονης Μαρία Καρλή ανέφερε στο newsit.gr ότι «υποβάλλαμε μήνυση στο Α.Τ Χαλκίδας για δεύτερη φορά, για ενδοοικογενειακη απειλή, βαριά σκοπούμενη βλάβη, εξύβριση και stalking. Στην πρώτη μήνυση κατάφερε ο 23χρονος να γλιτώσει το αυτόφωρο, ελπίζουμε τώρα να συλληφθεί στα πλαίσια της κατεξακολουθητικής  απειλητικής συμπεριφοράς που επιδεικνύει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...