Κοινωνία

Τροχαίο στη Λέσβο: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες - Νεκρός ο 82χρονος οδηγός (εικόνα)

Ο 82χρονος οδηγός ήταν συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και ζούσε προσωρινά στο Πολίχνιτο

Σε δέντρο προσέκρουσε το αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό τέλος ο 82χρονος οδηγός που βρέθηκε νωρίτερα  απανθρακωμένος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με το ERTNEWS σορός του εντοπίστηκε στην περιοχή του Πολιχνίτου Λέσβου στη θέση Τραπεριά, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά μετά το τροχαίο. 

Ο 82χρονος οδηγός ήταν συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και ζούσε προσωρινά στο Πολίχνιτο. Το πρωί είχε μεταβεί για αγροτικές εργασίες σε κτήμα του στην περιοχή και στην επιστροφή του συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε νωρίτερα και από την Πυροσβεστική. Ειδικότερα, οι πυροσβέστες εντόπισαν σε αγροτικό αυτοκίνητο απανθρακωμένη σορό που αρχικά δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα. 

Στη Λέσβο, στο μεταξύ, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με τα επίγεια μέσα να είναι επτά, δύο ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, και τις επίγειες δυνάμεις να απαρτίζονται από 22 πυροσβέστες και επτά οχήματα.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...