Κοινωνία

Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο «Γιώργος» για την εκτέλεση του τοπογράφου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του ενώπιον της 32ης ανακρίτριας ο 44χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, την περασμένη εβδομάδα.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία-οπλοχρησία νωρίς το πρωί οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο ανακριτικό γραφειο προκειμένου να απολογηθεί .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ο εκτελεστής του άτυχου τοπογράφου .

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν με αποτέλεσμα ανακρίτρια και εισαγγελεας να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.

Οι αρμόδιες αρχές, πάντως , συνεχίζουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος στη Μύκονο αλλά και οι ενδεχόμενες αντιδικίες που είχε με πρόσωπα στο νησί.

Το πιθανότερο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, όπως εκτιμούν, ήταν η διαμάχη που είχε για εκτάσεις-φιλέτα σε περιοχές της Μυκόνου. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, τα οποία και βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...