Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο Ρομά που έβαλε βενζίνη και έφυγε

Προφυλακίστηκε ο 24χρονος Ρομά που πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει, ενώ κατά την αποχώρηση του ο υπάλληλος πιάστηκε απο το αυτοκίνητο και σύρθηκε απο αυτό για αρκετά μέτρα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 07.07.2024. σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Ο 24χρονος άνδρας πήγε στο πρατήριο και ζήτησε απο τον υπάλληλο να του βάλει βενζίνη αξίας 25 ευρώ στο ρεζερβουάρ, όμως αμέσως μετά αυτός προσπάθησε να αποχωρήσει, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το newsit.gr, χωρίς να πληρώσει.

Ο υπάλληλος στην προσπάθεια του να τον σταματήσει πιάστηκε απο το αυτοκίνητο του δράστη, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, και αυτό είδε ως αποτέλεσμα να συρθεί και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πόδια. 

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Λίγο μετα τις 13:00 απολογήθηκε στον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι πήγε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο και είδε ότι δεν του έφταναν τα χρήματα.

Είχε μαζί του χρήματα αλλα δεν γνώριζε πόσα. Όταν είδε ότι δεν του έφταναν, αφού είχε ήδη βάλει βενζίνη, έκανε τη σκέψη να φύγει αμέσως. Δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι ο άνθρωπος πιάστηκε απο το αυτοκίνητο. Το αντιλήφθηκε μόλις βγήκε στον δρόμο.

Ο 24χρονος πανικοβλήθηκε και προσπαθούσε να σταματήσει κάπου για να βοηθήσει και ζητάει συγγνώμη για όσα έγιναν.

Κατηγορείται για ληστρική κλοπή. Δεν έχει άδεια οδήγησης και είναι πατέρας ενός παιδιού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...