Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άγριο ξύλο με παίκτες της Εθνικής Κροατίας μπάσκετ σε κλαμπ της παραλιακής

Ανακοίνωση για το επεισόδιο σε κλαμπ της παραλιακής το βράδυ της Δευτέρας στο οποίο ενεπλάκησαν ο Ντάριο Σάριτς και ο Ίβιτσα Ζούμπατς εξέδωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι παίχτες μας δέχθηκαν πρώτα φραστική επίθεση και μετά σωματική η οποία τους υποχρέωσε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους».

Στην ίδια ανακοίνωση, δε, αναφέρεται ότι «ήταν ένα σύντομης διάρκειας επεισόδιο που διεκόπη χάρη στην επέμβαση των εργαζομένων του κλαμπ».

Στο βίντεο φαίνεται ο Σάριτς να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Ζούμπατς, ο οποίος όμως φαίνεται να χτυπήθηκε από άλλον. Κάποια στιγμή, δε, κάποιος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Σάριτς και τον έριξε στο έδαφος με τον Κροάτη φόργουορντ να δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά τη νίκη της Εθνικής μας. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο, δεν υπήρχε αστυνομία στο σημείο την ώρα του επεισοδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας

Σε απάντηση ερωτημάτων από μέσα ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ αλλά αντίθετα οι παίχτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετομασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν να επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...