Κοινωνία

Πυρκαγιά στην Ύδρα: Τι έδειξε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου - Εντύπωση προκαλεί ότι στο σημείο βρίσκονταv άλλα 4 σκάφη

Πιθανή αιτία της πυρκαγιάς εκτιμάται ότι ήταν εκδρομείς που είχαν μεταβεί στο σημείο με φουσκωτό σκάφος, άναψαν φωτιά για να μαγειρέψουν και ξέχασαν να τη σβήσουν

Σοβαρές ελλείψεις διαπιστώνει ο τεχνικός σύμβουλος στην έκθεση αυτοψίας της Πυροσβεστικής που ερεύνησε το πεδίο της πυρκαγιάς στην Ύδρα όπως αναφέρει το πόρισμα που συνέταξε.

Δεν προσδιορίζεται σε ποιο σημείο ξεκίνησε η πυρκαγιά που κατέστρεψε 170 στρέμματα πευκόδασους παρά τα πλούσια στοιχεία που υπάρχουν στον χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντύπωση προκαλεί ότι στην θέση βρίσκονταv και άλλα τέσσερα σκάφη τα οποία κατονομάζονται από τον τεχνικό σύμβουλο.

Εκτιμά δε ως πιθανή αιτία πυρκαγιάς εκδρομείς που είχαν μεταβεί στο σημείο με φουσκωτό σκάφος, άναψαν φωτιά για να μαγειρέψουν και ξέχασαν να τη σβήσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

«Πολεμικά» ρεπορτάζ στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

«Πολεμικά» ρεπορτάζ για το ιταλικό πλοίο που τοποθετεί καλώδια στην Αν Μεσόγειο, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης –...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...