Κοινωνία

Ηράκλειο: Κτηνοτρόφος είχε παράνομα σφάγια και σφαίρες

Λιγότερα αρνιά και κατσίκια από όσα είχε δηλώσει είχε στο ποιμνιοστάσιό του σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο ένας κτηνοτρόφος, που είχε στο ψυγείο του τρία σφάγια χωρίς σφραγίδες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και παράνομα πυρομαχικά.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου που έκαναν έλεγχο το πρωί του Σαββάτου στο μαντρί και τους αποθηκευτικούς χώρους του, κατάσχεσαν τα παράνομα σφάγια. Στη συνέχεια, ανακάλυψαν 100 σφαίρες και έναν γεμιστήρα πιστολιού που έκρυβε ο κτηνοτρόφος, ωστόσο δεν βρήκαν στην κατοχή του κάποιο όπλο.

Ο δράστης προσήχθη στον αστυνομικό σταθμό Καστελίου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της διάταξης περί ζωοκλοπής, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αγριεύει η κόντρα-Μαζική εξέγερση χιλιάδων Σύριων κατά των Τούρκων στην Βόρεια Συρία με αφορμή το περιστατικό στην Καισάρεια

Εξαγριωμένοι Τούρκοι έβαλαν φωτιά σε  σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα που ανήκαν σε Σύρους μετανάστες στην Καισάρεια...