Κοινωνία

Λάρισα: Συνεχίζεται το πρόβλημα με τις κατσαρίδες - Δείτε τι συμβαίνει σε σπίτι

Σημαντικό πρόβλημα με την «επιδρομή» από ιπτάμενες κατσαρίδες έχει δημιουργηθεί στη Λάρισα με τους κατοίκους να αναφέρουν πως τα έντομα είναι... τεράστια. 

Πρόκειται για τις κατσαρίδες «Periplaneta americana» που εμφανίστηκαν πρόωρα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές αφού ο χειμώνας ήταν ήπιος και η ζέστη ήρθε γρηγορότερα ενώ στη Λάρισα έχει και υγρασία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάρτυρες των κατσαρίδων «Σβαρτσενέγκερ» γίνονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, όμως η περίπτωση μιας Λαρισαίας τρεις ημέρες πριν ξεχωρίζει, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Η γυναίκα, ανοίγοντας την εξώπορτα του σπιτιού της έμεινε έκπληκτη με τις δεκάδες κατσαρίδες που την περίμεναν στην αυλή γυρισμένες ανάποδα. 

Σημειώνεται ότι οι ψεκασμοί των φρεατίων από τη ΔΕΥΑΛ, δεν επιλύουν συνολικά το πρόβλημα της εμφάνισης κατσαρίδων αν δεν γίνει από τους πολίτες συντονισμένη απεντόμωση των σπιτιών ή καταστημάτων τους, όπου το πρόβλημα εμφάνισης κατσαρίδων είναι έντονο. Απόδειξη αποτελεί το βίντεο από την αυλή του σπιτιού της γυναίκας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αγριεύει η κόντρα-Μαζική εξέγερση χιλιάδων Σύριων κατά των Τούρκων στην Βόρεια Συρία με αφορμή το περιστατικό στην Καισάρεια

Εξαγριωμένοι Τούρκοι έβαλαν φωτιά σε  σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα που ανήκαν σε Σύρους μετανάστες στην Καισάρεια...