Κοινωνία

Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου: Θρίλερ έζησε 59χρονος ασθενής - «Με πέταξαν σαν σακί σ ένα κρεβάτι»

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 59χρονος άνδρας ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος. Επικοινώνησε αρχικά με τον καρδιολόγο τουκαι του συνέστησε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο καθώς υπήρχε υποψία να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και ο χρόνος που μεσολαβεί σε ανάλογες περιπτώσεις πάντα είναι πολύτιμος.

Πήγε λοιπόν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και τον εξέτασε αρχικά ένας ειδικευόμενος γιατρός, που σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει, τον αντιμετώπισε με ειρωνία και μεγάλη αδιαφορία. Αφού εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου του έκαναν καρδιογράφημα και εξετάσεις αίματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο TheNewspaper.gr aπό τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση του, αφού δεν ενημερώθηκε ποτέ για το αποτέλεσμα του καρδιογραφήματος, ενώ και οι εξετάσεις αίματος που του δόθηκαν λίγο πριν αναγκαστεί τελικά να υπογράψει και αποχωρήσει από το νοσοκομείο ήταν από άλλο ασθενή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο 59χρονος Βολιώτης αναγκάστηκε να παραμείνει όλες αυτές τις ώρες σ ένα κρεβάτι χωρίς κάνείς να τον ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του και αν τελικά πρόκειται για σοβαρό περιστατικό καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη πάσχει από σκλήρυνση κατα πλάκας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Χθές το πρωί είχα ένα μικρό επεισόδιο με την καρδιά μου και χρειάστηκε να πάω επειγόντως και μετά την προτροπή του γιατρού μου στο νοσοκομείο.Εκεί ένας ειδικευόμενος, νεαρός σε ηλικία γιατρός αφού με ειρωνεύτηκε και μάλιστα δύο φορές με πέταξε σ ένα κρεβάτι σαν σακί από τις 11:00 το πρωί έως και τις έξι το απόγευμα. Στο τέλος αναγκάστηκα να υπογράψω για να φύγω γιατί αν αυτές τις ώρες είχα πεθάνει θα μου έκαναν και την κηδεία μου τόσες ώρες που περίμενα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι όταν έφυγα μου έδωσε εξετάσεις από άλλον ασθενή. Σκέψου δηλαδή να μου έδινε και φάρμακα. Εγώ τώρα τι πρέπει να πω για αυτόν που θέλει να ονομάζεται γιατρός και τι πρέπει να πω για την δημόσια υγεία και τι πρέπει να κάνω»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ