Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμός στη Λέρο: Συνελήφθησαν 4 Παλαιστίνιοι για κατασκοπεία - Πιάστηκαν να φωτογραφίζουν τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ έχει τεθεί υπόθεση κατασκοπείας στη Λέρο. Πρόκειται για υπηκόους Παλαιστίνης ηλικίας 39, 24, 34 και 31 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ τα κινητά τους κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Σάββατο στις 19:15 ειδοποιήθηκε το ΑΤ του νησιού από τον επόπτη των σεκιούριτι του ΚΥΤ, ότι τέσσερις αλλοδαποί προσωρινοί κάτοικοι της δομής είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τηλέφωνα τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Τα κινητά τηλέφωνα των τεσσάρων αλλοδαπών βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Την 22-06-2024 και περί ώρα 19:15 ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Λέρου από τον επόπτη των Security του ΚΥΤ, ότι 4 αλλοδαποί, προσωρινοί κάτοικοι ΚΥΤ, είχαν νωρίτερα φωτογραφίσει με τα κινητά τους τηλέφωνα, την βάση της Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Ανωτέρω αλλοδαποί υπήκοοι Παλαιστίνης α) γεν. 1985, β) γεν. 2000, γ) γεν. 1990 και δ) γεν. 1993 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στον χώρο του ΚΥΤ Λέρου και κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...