Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Η στιγμή που αστυνομικοί εντοπίζουν χασισόδεντρα σε δύσβατη περιοχή της Λέσβου (Βίντεο-Εικόνες)

Αστυνομικοί συνέλαβαν 44χρονο στα Βασιλικά Λέσβου κατόπιν έρευνας που έγινε στο σπίτι του.

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 44χρονος στα Βασιλικά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί εντόπισαν σε δύσβατη δασώδη τοποθεσία στα Βασιλικά, 27 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,3 μέτρα έως 1,5 μέτρα, που όπως διακριβώθηκε καλλιεργούσε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο 44χρονος.  

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν επίσης, τρεις σάκοι με χώμα, δύο πλαστικοί κουβάδες, σπάγκος και συσκευασία με φυσικό λίπασμα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, στην περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν: νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους 119 γραμμαρίων, χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, 4 μικρές γλάστρες και 2 φυτά κάνναβης, σπόροι κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 44χρονος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια και κατείχε τις παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής».

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, βλέπουμε τα βήματα που έκαναν οι αστυνομικοί που «ξετρύπωσαν» τα δενδρύλλια κάνναβης.

https://www.youtube.com/shorts/1E-0ZCu9NX4

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...