Κοινωνία

Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης -Επεκτάθηκε σε χόρτα (Βίντεο)

Σε επιφυλακή είναι η Πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σήμερα απόγευμα Σαββάτου, σε εν κινήσει αυτοκίνητο, επί της Περιφερειακής Οδού.

Το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, πήρε εν κινήσει φωτιά, με τις φλόγες να ξεφεύγουν σε έκταση με ξερά χόρτα. Στο σημείο όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο υπήρχαν καλώδια της ΔΕΗ και ο φόβος για μεγαλύτερης έκτασης προβλήματα στο σημείο, ήταν έντονος. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν ταχύτατη. Απέτρεψαν τα χειρότερα και η ομαλότητα επανήλθε. Τα αίτια του ατυχήματος, δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πιο αναλυτικά, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17:30 σε εν κινήσει αυτοκίνητο επί της Περιφερειακή Οδού στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Ευκαρπίας. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά πυροσβέστες.

Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε ξερά χόρτα, παραπλεύρως του περιφερειακού. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Σύμφωνα με το thestival.gr, από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός. Τα αίτια της φωτιάς, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες μέρες, μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που καταστράφηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ