Κοινωνία

«Του τραβούσα το χέρι για να μην την καρφώσει»- Σοκ προκαλεί η επίθεση 51χρονου που μαχαίρωσε 63χρονη οδηγό (Βίντεο)

Σήμερα πρωί Δευτέρας κατά της 11:00, έλαβε χώρα στα Άνω Πατήσια αιματηρό περιστατικό, στη συμβολή των οδών Τράλλεων και Σιβόρων, καθώς άνδρας, 51 ετών, άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου και τραυμάτισε με μαχαίρι τη γυναίκα οδηγό, 63 ετών.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό του πρόσωπο και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Αυτόπτης μάρτυρας στα Πατήσια: «Από το πρωί δεν ήταν καλά ο δράστης, πηγαινοερχόταν πάνω κάτω»


Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατήσει τον 51χρονο, είπε στην τηλεόραση του Mega: «Από το πρωί δεν ήταν καλά. Πηγαινοερχόταν πάνω κάτω. Έρχεται στο μαγαζί η κυρία με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να τη μαχαιρώνει. Πήγαμε, τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγώ με τον υπάλληλό μου. Μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε. Ήρθα για δουλειά και βλέπω να της κόβει το χέρι; Αυτός ο άνθρωπος κάθε εβδομάδα τον πιάνουνε, την άλλη το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη στο χέρι του, που το τράβαγα πίσω, να μην την καρφώσει».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...