Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άγρια συμπλοκή σε μίνι μάρκετ στα Χανιά: Αναζητούν Ρώσο γνωστό στις αρχές για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Έναν Ρώσο γνωστό στις αρχές ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «επικίνδυνος» καθώς και έναν Αλβανό συνεργό του αναζητά η αστυνομία για τους πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στο κέντρο των Χανίων.

Ο Αλβανός είναι το άτομο που σε βίντεο του zarpanews.gr φαίνεται να είναι συνοδηγός στο μηχανάκι με το οποίο οι δυο τους διέφυγαν μετά την αιματηρή συμπλοκή.

Από τη μεριά του ο Σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τα αίτια της επίθεσης. Υπενθυμίζεται ότι στη συμπλοκή τραυματίστηκαν οι δύο γιοι του 32 και 34 ετών με τον δεύτερο να παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς δέχτηκε πυροβολισμούς στο γόνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο της συμπλοκής

Στο βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής φαίνονται δύο άτομα να έχουν ακινητοποιήσει τον Ρώσο, ο οποίος όμως είναι ήδη αιμόφυρτος και τραυματισμένος στο πρόσωπο. Ο Ρώσος καταφέρνει τελικά να τους απωθήσει και πυροβολεί δύο φορές, με περίστροφο τραυματίζοντας τον 34χρονο γιο του ιδιοκτήτη στο γόνατο. «Άσ΄το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς» ακούγεται να λέει κάποιος

Στη συνέχεια, ο δράστης των πυροβολισμών αποχωρεί πεζός, με το κράνος του στο χέρι και διαφεύγει με μηχανή με συνοδηγό έναν Αλβανό υπήκοο, επίσης γνωστό στις Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...