Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Κούρδων στον Πειραιά έξω από σούπερ μάρκετ στο Πασαλιμάνι-Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έγινε πριν από λίγα λεπτά στην ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ένας άνθρωπος είναι νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος, που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο είχαμε σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος για τον οποίο βγήκαν τα όπλα με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Αρχικά έγινε λόγος για ληστεία, με δεδομένο ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Ενώ αρχικά έγινε λόγος για ληστεία, με δεδομένο ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ, φαίνεται τελικά ότι πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, πιθανότατα Κούρδων. 

 

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο LIVE News υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε τρία άτομα. Τα δύο από αυτά έφεραν όπλα με το ένα να έχει χάσει τη ζωή του. Υπάρχει ακόμα ένας τραυματίας, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη.

 

 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...