Κοινωνία

Ηλεία: Συνελήφθη 35χρονος για βιασμό της 19χρονης συντρόφου του

Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης σε βάρος γυναίκας έρχεται να υπενθυμίσει την κρισιμότητα της έξαρσης του φαινομένου. Για βιασμό και παράνομη κράτηση συνελήφθη 35χρονος στη Γαστούνη Ηλείας έπειτα από καταγγελία της 19χρονης συντρόφου του στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, πριν από δυο βδομάδες, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την άρπαξε από τα μαλλιά και της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Στη συνέχεια την κλείδωσε στο σπίτι έχοντάς την υπό την αυστηρή επίβλεψή του και της πήρε το κινητό, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η καταγγέλλουσα την περασμένη Τετάρτη, ο άνδρας, εκμεταλλευόμενος αδυναμία στην αντίδρασή της, τη βίασε και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι τους, αφαιρώντας από το πορτοφόλι της 350 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας τον εντόπισαν στον σπίτι του και τον συνέλαβαν. Σε κατ’ οίκον έρευνα, βρήκαν και κατέσχεσαν 19 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...