Κοινωνία

Κηφισιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο - Έρευνα για τα αίτια

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής οικιακών σκευών και ειδών συγκευασίων τροφίμων στην Κηφισιά.

Πηγές της Πυροσβεστικής, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η φωτιά έχει σβήσει μερικώς προσθέτοντας πως οι δυνάμεις δεν πρόκειται να φύγουν από το σημείο καθώς θα ξεκινήσει η διερεύνηση για τα αίτια που οδήγησαν στην πυρκαγιά.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς η κεντρική αποθήκη υλικών, ενώ σε δηλώσεις του το απόγευμα, ο αντιστράτηγος Παναγιώτης Λιάφας, γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας της Πυροσβεστικής, σημείωσε πως η φωτιά περιορίστηκε σε ένα σημείο και δεν επεκτάθηκε σε όμορες επιχειρήσεις. 

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 15:30 στο εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμήδη, συζύγου της πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα.  Το πρώτο μέλημα όλων ήταν να βεβαιωθούν ότι κανένας από τους εργαζόμενους δεν είχε εγκλωβιστεί μέσα στο εργοστάσιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...